Neautorizováno !


 

(17.00 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 548 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 548 tento nebyl přijat, když se z přítomných 189 pro něj vyslovilo 35 a 146 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu D. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 549 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 549 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 189 pro vyslovilo 23 a 153 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Přistoupíme k pozměňovacím návrhům pod písmenem E. E1 - navrhl jsem v proceduře a sněmovnou bylo schváleno oddělené hlasování o odstavci 1 a 2. Takže první hlasování bude E1a). Stanovisko předkladatele kladné, zpravodaje také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 550 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 550 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 189 pro vyslovilo 167 a 14 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Další hlasování je také o bodu E1, ale navrhovaný odstavec 2. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 551 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 551 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 189 pro vyslovilo 35 a 148 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dalším bodem hlasování bude pozměňovací návrh E2. Stanovisko předkladatele souhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 552 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 552 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 189 pro něj vyslovilo 166 a 16 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Před hlasováním o bodu E3 navrhuji hlasovat pozměňovací návrh O30. Vztahuje se k paragrafu 84, stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 553 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 553 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 189 pro něj vyslovilo 5 a 174 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Budeme hlasovat o bodu E3. Stanoviska předkladatele i zpravodaje jsou nesouhlasná.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 554 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 554 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 189 pro vyslovilo 25 a 157 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Máme před hlasováním pozměňovací návrh E4. Je tam navrženo oddělené hlasování o té části paragrafu 84, nebo pozměňovacího návrhu, který se týká záměny slov "zaměstnanec" za slovo "osoba". To by bylo první hlasování. A stejný paragraf ve druhé větě druhého odstavce slova "ukládat pokuty v blokovém řízení" vypustit.

Nejdříve o prvé části navrhované změny paragrafu 84. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, stanovisko zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 555 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 555 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro vyslovilo 6 a 167 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Teď hlasování ke druhé části E4, týkající se odstavce dvě ve větě druhé, vypuštění slov "ukládat pokuty v blokovém řízení". Stanovisko nesouhlasné, obě jsou nesouhlasná.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 556 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 556 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 5 a 175 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Prosím o hlasování o E5. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 557 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 557 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 14 a 159 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Posledním hlasováním je E6, tedy z tohoto bloku. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 558 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 558 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 14 a 165 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích G pana kolegy Brouska. První je G1. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 559 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 559 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 25 a 152 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Budeme hlasovat o G2. Stanovisko předkladatele souhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 560 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 560 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 188 pro vyslovilo 180 a 3 byli proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále budeme hlasovat o G3. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, stanovisko zpravodaje neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 561 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 561 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro vyslovilo 78 a 98 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP