Neautorizováno !


 

(9.50 hodin)

Poslanec Karel Sehoř: Nyní budeme hlasovat o návrzích pana poslance Koháčka. Za prvé budeme hlasovat o D1 a D2 současně. Pan ministr doporučuje, já také doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 301 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 301 tento návrh byl přijat, když z přítomných 195 se pro něj vyslovilo 169, proti jeden.

 

Poslanec Karel Sehoř: Nyní budeme hlasovat o D3 zvláště. Jedná se o kauce v dopravě. Pan ministr doporučuje, já také doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 302 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 302 tento návrh byl přijat, když z přítomných 195 se pro něj vyslovilo 185, proti 2.

 

Poslanec Karel Sehoř: Dostáváme se k pozměňovacím návrhům pana poslance Hojdy. Budeme hlasovat o E1. Jde o zacházení s cizími armádami. Pan ministr nedoporučuje, já také nedoporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 303 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 303 tento návrh nebyl přijat, když z přítomných 195 se pro něj vyslovilo 28, proti 161.

 

Poslanec Karel Sehoř: Následuje bod E2. Pan ministr má neutrální stanovisko, já doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 304 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 304 tento návrh byl přijat, když z přítomných 195 se pro něj vyslovilo 183, proti 3.

 

Poslanec Karel Sehoř: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích pana poslance Grůzy, a to o všech čtyřech najednou. Pan ministr doporučuje, já také doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 305 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 305 tento návrh byl přijat, když z přítomných 195 se pro něj vyslovilo 187, proti 2.

 

Poslanec Karel Sehoř: Paní předsedající, podle mých záznamů jsme hlasovali o všech pozměňovacích návrzích a měli bychom hlasovat o zákonu jako celku.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Podle mých záznamů také, pane zpravodaji. Přistoupíme k hlasování o celém návrhu zákona.

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 111/94 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 306, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

 

Pan poslanec Tlustý má slovo jako předseda poslaneckého klubu ODS.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Vážení paní předsedající, dovolte mi požádat o desetiminutovou přestávku na poradu poslaneckého klubu, který tímto svolávám do místnosti státních aktů.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Budeme pokračovat v 10.05 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 9.55 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP