Čtvrtek 21. května 1998

 

(Schůze opět zahájena ve 14.16 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jiří Vlach: Vážené kolegyně, vážení kolegové, prosím, abyste se dostavili do jednací síně, abychom mohli zahájit odpolední část našeho jednání. Opačná prosba patří těm, kteří telefonují.

Dámy a pánové, rozhodli jsme před zahájením polední přestávky o tom, že budeme pokračovat blokem smluv. Hlásí se kolega Ledvinka.

 

Místopředseda PSP Karel Ledvinka: Dámy a pánové, prosím o jednu laskavost. Myslím, že stačí říci pro stenozáznam, že žádáme Kancelář, aby program, který jsme schválili pro zítřejší den, byl rozdán všem poslancům. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jiří Vlach: Dámy a pánové, v tomto okamžiku budeme projednávat ve smyslu rozhodnutí této sněmovny blok smluv. Věřím, že poměrně velmi krátce.

Vážené kolegyně, vážení kolegové, chci se zeptat, zda bude akceptovatelný a bez rozporu tento postup: ukončíme bod 39 závěrečným hlasováním, poté ve smyslu rozhodnutí sněmovny, což bylo rozhodnutí v posledním hlasování dopolední části, přejdeme k bloku smluv. Děkuji vám za upozornění. Prosím, abyste se zaregistrovali svými hlasovacími kartami.

Dámy a pánové, ještě jednou prosím, abyste se dostavili do jednací síně, abyste se zaregistrovali svými hlasovacími kartami, tak abychom mohli přistoupit k závěrečnému hlasování o návrhu zákona v rámci bodu 39.

 

Chystám se vám předložit k hlasování následující návrh usnesení:

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění a doplňuje zákon 174/1968 Sb., o státním odborném dozoru nad bezpečností práce, ve znění pozdějších předpisů, zákon České národní rady č. 61/1998 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a zákoník práce č. 65/1965 Sb., ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 338."

 

Dámy a pánové, na žádost některých z vás, jsem vás znovu odhlásil, na žádost jiných z vás říkám, že k hlasování přistoupíme ve 14.25 hodin.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP