Pátek 3. dubna 1998

 

(Schůze opět zahájena v 18.00 hodin.)

 

Místopředseda PSP Karel Ledvinka: Dámy a pánové, je 18.00 hodin. Pokračujeme v přerušené schůzi. Nyní se o slovo přihlásila paní kolegyně Kupčová, prosím, aby se ujala slova.

 

Poslankyně Jitka Kupčová: Děkuji. Vážený pane předsedající, dámy a pánové, prosím o opravu do stenozáznamu. Při hlasování č. 253 jsem hlasovala pro, ale v sestavě z počítače je uveden křížek. Hlasování vzhledem k výsledku hlasování nezpochybňuji. (Potlesk v části sálu.)

 

Místopředseda PSP Karel Ledvinka: Děkuji. A nyní prosím, aby se slova ujal místopředseda volební komise pan kolega Eduard Zeman.

 

Poslanec Eduard Zeman: Pane předsedající, dámy a pánové, výsledky druhého kola první volby předsedy vyšetřovací komise Poslanecké sněmovny pro objasnění vztahů organizovaného zločinu a státní správy v tzv. olomoucké kauze:

Bylo vydáno 114 hlasovacích lístků, odevzdáno platných i neplatných 103 hlasovacích lístků, pro voleného kandidáta 61 platný hlasovací lístek. Čili v tomto kole byl poslanec Zdeněk Krampera zvolen. (Ohlas v sále. Potlesk v části sálu.)

 

Místopředseda PSP Karel Ledvinka: Tím jsme projednali bod 80. Paní poslankyně, páni poslanci, přerušuji jednání 23. schůze. Politicky jsme se dohodli na přerušení této schůze až do týdne, který následuje po Velikonocích. Pokud by na žádost poslanců byla svolána 24. schůze Poslanecké sněmovny na 14. duben 1998, přerušená 23. schůze by pak pokračovala asi hodinu po ukončení případné 24. schůze Poslanecké sněmovny. Já vám přeji pěkný víkend a na shledanou. (Potlesk.)

(Schůze přerušena v 18.04 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP