USNESENÍ SNĚMOVNY NÁRODŮ

č. 45

k návrhu předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 23. června 1982

Sněmovna národů dne 23. června 1982 schválila návrh předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 23. června 1982 s tímto pořadem:

1. Vládní návrh usnesení, kterým Federální shromáždění Československé socialistické republiky schvaluje státní závěrečný účet československé federace za rok 1981 (tisk 46)

2. Vládní návrh zákona, kterým se mění a doplňuje § 105 zákoníku práce (tisk 44)

3. Vládní návrh zákona o změnách zákona o sociálním zabezpečení a předpisů o nemocenském pojištění (tisk 43)

4. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Statut Organizace spojených národů pro průmyslový rozvoj, přijatý ve Vídni dne 8. dubna 1979 (tisk 37)

5. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Úmluva o zákazech nebo omezeních použití určitých konvenčních zbraní, které mohou způsobovat nadměrné utrpení nebo mít nerozlišující účinky, podepsaná v New Yorku dne 10. dubna 1981, a Protokoly I, II a III k Úmluvě připojené (tisk 48)

6. Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu soudců z povolání vojenských soudů a na zproštění funkce soudce z povolání vojenského obvodového soudu (tisk 41)

7. Zpráva o činnosti předsednictva Federálního shromáždění, předsednictva a výborů Sněmovny lidu a předsednictva a výborů Sněmovny národů za dobu od 31. března do 22. června 1962 (tisk 47).


Tomášik v. r., Kocinová v. r.
Hanes v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny národů



Přihlásit/registrovat se do ISP