(12.00 hodin)
(pokračuje Jan Bartošek)

Poprosím ty z vás, kteří jste body načítali, abyste mi poskytli součinnost, abychom byli v souladu. Týká se to tří bodů. Jeden načetl pan poslanec Marek Novák, týká se občanského zákoníku, další bod načetl poslanec Josef Bělica, týká se to bodu číslo 17, a poté Pavel Růžička, sněmovní tisk 182. Předpokládám, že všichni ostatní jste načítali nové body, které byly vetovány. Děkuji.

 

Nyní tedy zahájím hlasování o pořadu schůze. Nejprve dám hlasovat o zařazení sněmovního tisku 66 a předřadit tento bod jako druhý bod dnešního jednání.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro tento návrh? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 139, přihlášeno je 161 poslankyň a poslanců (z tabule 160), pro návrh 37, proti 84. Tento návrh nebyl přijat.

 

Nyní návrh pana poslance Josefa Bělici, sněmovní tisk 131, jako první bod dnešního jednacího dne.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro tento návrh? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 140, přihlášeno je 164 poslankyň a poslanců, pro 59, proti 86. Tento návrh také nebyl přijat.

 

A nyní návrh pana poslance Růžičky - a to je sněmovní tisk 182, aby byl zařazen jako první bod dnešního jednání.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro návrh? Ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 141, přihlášeno je 164 poslankyň a poslanců, pro 57, proti 91. Tento návrh nebyl přijat.

 

Vzhledem k tomu, že v případě dvouhodinové přestávky bychom přesáhli 14. hodinu, nyní po souhlasu s předsedy poslaneckých klubů dám hlasovat o vyřazení všech bodů této schůze.

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro vyřazení bodů všech zbývajících bodů této schůze z programu? Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 142, přihlášeno je 163 poslankyň a poslanců (z tabule 162), pro návrh 146, proti 1. Tento návrh byl přijat.

 

Vzhledem k tomu, že jsme vyřadili všechny zbývající body z pořadu schůze a navazuje na to jednání poslaneckého klubu hnutí ANO, končím 16. schůzi Poslanecké sněmovny a přeji vám klidný zbytek dne a pěkný víkend. Děkuji vám, na shledanou.

 

(Schůze skončila ve 12.04 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP