(22.00 hodin)
(pokračuje Věra Kovářová)

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 94/2021 Sb., o mimořádných opatřeních při epidemii onemocnění COVID-19 a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění nálezu Ústavního soudu, vyhlášeného pod č. 4/2022 Sb., zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 520/2021 Sb., o dalších úpravách poskytování ošetřovného v souvislosti s mimořádnými opatřeními při epidemii onemocnění COVID-19, podle sněmovního tisku 127, ve znění schváleném Poslaneckou sněmovnou."

Dámy a pánové, velice se omlouvám, velice se omlouvám. Vzhledem k tomu, že jsem opomněla načíst usnesení, tak to předcházející hlasování považujte za zmatečné. Prosím, abyste se vrátili na svá místa. Poprosím vás o shovívavost. A budeme ještě jednou hlasovat, tentokrát už načisto, o návrhu zákona jako celku. Zagonguji a poprosím kolegy, aby přišli na hlasování. Zároveň slyším žádost o odhlášení. Prosím, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami. Usnesení jsme načetli. Budeme hlasovat o zákonu jako celku. Počkáme, až se počet ustálí. Ještě jednou zagonguji. (Velký hluk v sále.)

 

Zahajuji hlasování o návrhu zákona jako celku a táži se, kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti?

Hlasování číslo 58, přihlášeno 122, pro 70, proti 52. Zákon byl přijat.

 

A ještě jednou se omlouvám za zmatky. Konstatuji, že jsme vyčerpali pořad této schůze, a já 8. schůzi Poslanecké sněmovny končím a přeji vám dobrou noc.

 

(Schůze skončila ve 22.03 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP