(10.50 hodin)
(pokračuje Vlček)

Dále budeme schvalovat organizační výbor. Kdo souhlasí, aby v organizačním výboru bylo 18 členů, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 21 z přítomných 187 poslanců a poslankyň pro bylo 184, proti 1. Počet členů v organizačním výboru jsme schválili.

 

Dále budeme hlasovat o volebním výboru. Kdo souhlasí, aby volební výbor měl 12 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti? Děkuji.

V hlasování číslo 22 z přítomných 187 poslankyň a poslanců pro hlasovalo 184, proti 1. Počet členů ve volebním výboru jsme schválili 18.

 

Dále budeme hlasovat o kontrolním výboru. Kdo souhlasí, aby kontrolní výbor měl 22 členů, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. (Námitky, že má mít 18 členů.) Pardon, omlouvám se, toto hlasování prohlašuji za zmatečné.

 

Budeme hlasovat znovu o kontrolním výboru. Kdo souhlasí, aby kontrolní výbor měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti? Děkuji.

V hlasování číslo 24 z přítomných 187 pro 185, proti nikdo. Schválili jsme, že v kontrolním výboru je 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru hospodářském. Kdo souhlasí, aby hospodářský výbor měl 22 členů, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 25 z přítomných 187 pro 186, proti nikdo. Schválili jsme, že hospodářský výbor bude mít 22 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru ústavněprávním. Kdo souhlasí, aby výbor ústavněprávní měl 18 členů, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 26 z přítomných 187 pro 185, proti nikdo. Schválili jsme, že ústavně právní výbor bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro evropské záležitosti. Kdo souhlasí, aby výbor pro evropské záležitosti měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 27 z přítomných 186 poslankyň a poslanců pro hlasovalo 185, proti nikdo. Schválili jsme, že výbor pro evropské záležitosti bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro obranu. Kdo souhlasí, aby výbor pro obranu měl 18 členů, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 28 z přítomných 186 pro 179, proti 2. Schválili jsme, že výbor pro obranu bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro bezpečnost. Kdo souhlasí, aby výbor pro bezpečnost měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 29 z přítomných 186 pro 182, proti 1. Schválili jsme, že výbor pro bezpečnost bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro sociální politiku. Kdo souhlasí, aby výbor pro sociální politiku měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 30 z přítomných 186 pro 184, proti nikdo. Schválili jsme, že výbor pro sociální politiku bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro zdravotnictví. Kdo souhlasí, aby výbor pro zdravotnictví měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 31 z přítomných 186 pro 186, nikdo proti. Schválili jsme, že výbor pro zdravotnictví bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu. Kdo souhlasí, aby výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 32 z přítomných 187 pro 184, proti 1. Schválili jsme, že výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj. Kdo souhlasí, aby výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování číslo 33 z přítomných 187 pro 186, proti nikdo. Schválili jsme, že výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj bude mít 18 členů.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro životní prostředí. Kdo souhlasí, aby výbor pro životní prostředí měl 18 členů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 34 z přítomných 188 pro 184, proti 2. Schválili jsme, že výbor pro životní prostředí bude mít 18 členů.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP