(15.00 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 545. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 545 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 140 a 1 byl proti.

 

Pokračujte, pane zpravodaji.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Dále budeme hlasovat o A7. Tento návrh koliduje s návrhem pana poslance Švrčka. Osobně pokládám návrh pana poslance Švrčka za kvalitnější, tzn. k původnímu A7 mám negativní stanovisko, pan ministr také negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Předpokládám, že se jedná o bod E1.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Ano, jedná se o bod E1.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 546. Ptám se, kdo souhlasí s bodem A7. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 546 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 4 a 139 bylo proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Nyní bychom měli hlasovat o bodu A9 odděleně. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra rovněž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 547. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 547 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 140 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Dále budeme hlasovat o návrhu A13. Stanovisko předkladatele je záporné, stanovisko zpravodaje je rovněž záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 548. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 548 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 64 a 84 bylo proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Dále budeme odděleně hlasovat o bodu A20.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane poslanče, pokud se nemýlím, tak o A16.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Ano, A16. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 549. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 549 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 139 a 21 bylo proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Nyní se dostáváme k bodu A20. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 550. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 550 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 139 a 19 bylo proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Nyní dovolte, abychom přistoupili k hlasování o zbylých bodech z bloku A dohromady, protože jednotlivé návrhy jsme vyčerpali. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra je rovněž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Nyní budeme hlasovat o všech bodech uvedených pod písmenem A s výjimkou těch, které byly odhlasovány samostatně.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 551. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 551 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 158 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Nyní budeme pokračovat. Jsou to návrhy pod písmenem B pana poslance Vávry. Jsou to B1, B2 a B3. K B1 je stanovisko zpravodaje kladné, pana ministra také kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 552. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 552 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 138 a 17 bylo proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Písmeno B2. Stanovisko zpravodaje kladné, pana ministra kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 553. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 553 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 137 a 20 bylo proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Nyní máme písmeno B3. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra je rovněž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 554. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 554 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 169 pro vyslovilo 138 a 18 bylo proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Nyní můžeme přistoupit ke skupině C pana poslance Brouska. C1 je identický s A1, který již byl hlasován. Vidím souhlas. Dále C2. Předem již bylo hlasováno o A4 plus D1, který zahrnuje dvě věci, takže C2 by byl nehlasovatelný z těchto technických důvodů. Můžeme přistoupit k bodu C3. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra je rovněž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 555. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 555 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 169 pro vyslovilo 160 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Můžeme přistoupit k hlasování o C4. Stanovisko zpravodaje je kladné, pana ministra rovněž kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 556. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 556 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 169 vyslovilo 156 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Dušan Tešnar: Pokud se týká C5, domnívám se, že není zapotřebí o něm hlasovat, protože je identický s A23, který byl již odhlasován. V několika případech došlo k identických podáním. Pozměňovací návrh D byl již společně odhlasován s A4, což se stalo, takže se dostáváme do bloku E, kde se bude hlasovat o návrhu E1. Zpravodaj doporučuje, pan ministr také doporučuje.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP