(15.50 hodin)

Poslanec Jan Vidím: Za člena stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO je navrhován pan poslanec Miroslav Máče.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové čslo 142. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 142 se z přítomných 177 pro vyslovilo 62, 645 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Konstatuji, že za člena stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO byl zvolen poslanec Vladimír Doležal. Blahopřeji.

 

Můžeme přistoupit k volbě náhradníka stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO. Za náhradníka do této delegace je navrhován poslanec Augustin Bubník.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 143 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 143 se z přítomných 173 vyslovilo pro 136 a 16 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za náhradníka stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO je navrhován poslanec Rostislav Čevela.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 144 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 144 se z přítomných 178 pro vyslovilo 148 a 2 byli proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za náhradníka stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO je navrhován poslanec Pavel Hojda.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 145 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 145 se z přítomných 178 pro vyslovilo 36 a 86 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za náhradníka stálé komise Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO je navrhován poslanec Petr Nečas.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 146 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 146 se z přítomných 177 pro vyslovilo 121 a 22 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za náhradníka stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO je navrhován poslanec Pavel Svoboda.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 147 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 147 se z přítomných 178 pro vyslovilo 135 a 17 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za náhradníka stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO je navrhován pan poslanec Pavel Tollner.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 148 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 148 se z přítomných 177 pro vyslovilo 44 a 58 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Konstatuji, že náhradníky stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění NATO byli zvoleni poslanci Augustin Bubník, Rostislav Čevela, Petr Nečas a Pavel Svoboda. Blahopřeji zvoleným .

Můžeme přistoupit k volbě členů stálé delegace Parlamentu do Shromáždění Západoevropské unie.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane předsedo, máme 12 minut do zahájení bodu interpelace, buďte, prosím, velmi rychlý.

 

Poslanec Jan Vidím: Za člena této delegace je navržen pan poslanec František Chobot.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 149 a ptám se, kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 149 se z přítomných 178 pro vyslovilo 149 a 3 byli proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za člena této delegace je navržen pan poslanec Josef Jalůvka.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 150 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 150 se z přítomných 178 pro vyslovilo 111 a 17 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za člena této delegace je navržen pan poslanec Jan Kasal.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 151 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 151 se z přítomných 176 pro vyslovilo 101, 21 bylo proti.

 

Poslanec Jan Vidím: Za člena této delegace je navržen poslanec Jiří Maštálka.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 152 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 152 se z přítomných 177 pro vyslovilo 50 a 57 bylo proti.

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, na základě zákona o jednacím řádu jsem v tuto chvíli nucena přerušit tento bod. Budeme tedy nyní hlasovat o mém procedurálním návrhu, že pokračování v tomto přerušeném bodu by proběhlo společně s bodem "Druhé kolo tajné volby do Fondu národního majetku", a tyto body by proběhly - oba dva - jako poslední dva body před polední přestávkou zítra.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 153 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 153 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 168 pro vyslovilo 140 a 4 byli proti.

 

(Schůze přerušena v 15.58 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP