(14.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Také děkuji. A vzhledem k tomu, kolik je a jaká je atmosféra v sále, a ke všeobecnému zvyku, tak jelikož je 14 hodin, tak já přerušuji... Nebo vlastně nemůžu přerušit tuto schůzi.

Já navrhuji, abychom z této schůze vyřadili veškeré zbývající a neprojednané body. Přerušuji projednávání tohoto bodu a navrhuji, abychom vyřadili veškeré neprojednané body z pořadu této schůze. Pokud nemá nikdo jiný návrh, tak vás odhlásím, požádám vás o to, abyste se znovu přihlásili. Pak budeme hlasovat, když to nevyjde, tak stanovíme, kdy se sejdeme nad tímto pořadem příště. (V sále není dostatečný počet poslanců k hlasování.) Ještě zagonguji, kdyby někdo přišel... Jestli nikdo nepřijde, budu muset vyhlásit, na kdy odročíme tuto schůzi podle harmonogramu. Kdo si to pamatuje? (Dohady z pléna. - Předsedající mimo mikrofon: Tak máme harmonogram, kdy je sněmovní týden.) Tak já dám pět minut pauzu do 14.05. (Výkřiky nesouhlasu v sále. Do sálu docházejí další poslanci za potlesku svých kolegů.) Tak není potřeba, již máme dostatečný počet.

 

Takže já zopakuji pro ty, kteří se dostavili až nyní, ten návrh. Navrhuji, abychom vyřadili z pořadu této schůze veškeré neprojednané body, tedy veškeré zbývající. Myslím, že všichni vědí, o čem budeme hlasovat.

Já zahajuji hlasování. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti?

hlasování číslo 302 je přihlášeno nakonec 72 poslanců a poslankyň, pro 61, proti 5. Návrh byl přijat.

 

Já tedy konstatuji, že jsme vyřadili všechny body z pořadu této schůze, a že tedy projednávání této schůze končím. Příště se uvidíme v úterý, na kdy je svolána další mimořádná schůze, mám za to, že padesátá druhá.

 

(Schůze skončila ve 14.03 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP