(Jednání pokračovalo v 12.13 hodin.)

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Pauza nám skončila. Já tedy... Ano, pan poslanec Mihola. Máte přednostní právo - místo kolegy Bartoška. Prosím, pane poslanče, jménem poslaneckého klubu KDU-ČSL.

 

Poslanec Jiří Mihola: Vážený pane předsedající, já bych si dovolil požádat ještě o pět minut na poradu klubu KDU-ČSL. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Ano, dobře, takže vyhlašuji pauzu pět minut. Sejdeme se tady ve 12.18 hodin.

 

(Jednání přerušeno od 12.14 do 12.18 hodin.)

 

Skončila tedy pětiminutová pauza na základě žádosti poslaneckého klubu KDU-ČSL, takže já zagonguji, svolám poslance do sálu, jelikož budeme hlasovat. Mám tady žádost o odhlášení. Já vás všechny odhlásím. Přihlaste se znovu svými hlasovacími kartami. Doufám, že jste se občerstvili a odskočili si, protože to bude asi na déle. Předseda poslaneckého klubu ODS se občerstvil vodou, takže to je v pořádku. (Pobavení.) Takže já vás poprosím o klid v jednacím sále, abychom se slyšeli, aby všichni poslanci slyšeli, jakým způsobem a o čem budeme vlastně hlasovat.

Takže jako první zde máme návrh... A já poprosím i poslance, kteří to navrhovali, kdybych náhodou to řekl trošku malinko jinak, protože jsou tady opravdu desítky hlasování, tak neváhejte si ukázat, abyste to upřesnili.

Takže pan poslanec Zbyněk Stanjura navrhuje hlasovat o sněmovních tiscích 181 a sněmovním tisku 213 tak - a tady budu mít dotaz, jestli odděleně, nebo společně, nejprve čtvrtek 21. 10. v 11 hodin. (Posl. Stanjura: Odděleně.) Odděleně.

 

Takže nejprve budeme hlasovat o sněmovním tisku 181 a pan poslanec Stanjura si ho přeje zařadit... (Upozornění organizačního odboru.) 189 - já to tady špatně čtu, protože jsem to nepsal já - 189 na čtvrtek 24. 10. v 11 hodin.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 65 přihlášeno 162 poslanců, pro 56, proti 72. Návrh nebyl přijat.

 

Dále jako alternativu pan předseda poslaneckého klubu ODS pan Zbyněk Stanjura navrhuje stejný tisk číslo 189 na pátek 25. 10., nejprve jako první bod.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 66 přihlášeno 164 poslanců, pro 57, proti 74. Návrh byl zamítnut.

 

A jako třetí variantu... (Námitka posl. Stanjury.) Dobře. Takže tisk 189, ten jsme tedy už prohlasovali, a teď ještě ten sněmovní tisk 213 a tady opět máte čtvrtek 24. 10. v 11 hodin, nebo pátek 25. 10. jako první a druhý bod. Takže tři hlasování. Chápu to dobře? (Posl. Stanjura: Dvě.) Dvě. Dobře.

 

Sněmovní tisk 213 pan poslanec Stanjura navrhuje nejprve na čtvrtek 24. 10. v 11 hodin.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? Kdo je proti?

hlasování číslo 67 přihlášeno 164 poslanců, pro 57, proti 73. Návrh byl zamítnut. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP