(13.30 hodin)

 

Poslankyně Vlasta Bohdalová: Pardon, udělala jsem chybu. Přihlašuji se ke svému pozměňovacímu návrhu, který je v evidenci pod číslem 6722, který se týká sněmovního tisku 875, návrhu zákona o státní sociální podpoře, ve znění pozdějších předpisů, a zákona 155/1999 Sb., o důchodovém pojištění, ve znění pozdějších předpisů. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: To bylo přihlášení k návrhu. Kolegyně Chalánková.

 

Poslankyně Jitka Chalánková: Děkuji za slovo, vážený pane předsedající. Já jenom krátce shrnu. Byli jste seznámeni s tím, že výbor pro školství projednal tento tisk a jeho usnesení vám bylo rozdáno pod číslem 875/2, výbor pro sociální politiku rovněž projednal tento tisk a jeho usnesení vám bylo rozdáno pod číslem 875/3. Kolegyně Bohdalová zde načetla a hlásí se k pozměňovacímu návrhu číslo 6722, kterým upravuje zmocnění k vydání prováděcí vyhlášky.

Děkuji za slovo.

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: Děkuji. Ještě někdo v podrobné rozpravě? Nikoho nevidím, podrobnou rozpravu končím. Tím končím i druhé čtení tohoto návrhu.

 

Ještě vás prosím o strpení, kolegyně a kolegové. Konstatuji, že tím jsme vyčerpali dohodnutý program 53. schůze a dnešního jednacího dne, avšak je třeba ještě před ukončením schůze hlasovat o návrhu na vyřazení zbývajících neprojednaných bodů schváleného pořadu 53. schůze Poslanecké sněmovny.

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tímto návrhem? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 244, přihlášeno 123, pro 62, proti 23. Tento návrh byl přijat.

 

Tím končím jednání 53. schůze Poslanecké sněmovny. Děkuji vám za účast a přeji šťastnou cestu domů.

 

(Schůze skončila ve 13.32 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP