(Ve 3.24 hod. předsedkyně PS Miroslava Němcová oznámila, že na základě dohody předsedů poslaneckých klubů přítomných zde v Poslanecké sněmovně a také na žádost předsedy poslaneckého klubu ČSSD se zkracuje přestávka, která byla původně vyhlášena do 4.08 hod., do 3.30 hod., a že v jednání se bude pokračovat ve 3.30 hod. Následoval potlesk. Jednání pokračovalo ve 3.30 hodin.)

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Dámy a pánové, skončila dohodnutá přestávka a já bych vám ráda oznámila, že pan místopředseda Sněmovny Lubomír Zaorálek stahuje svou přihlášku do obecné rozpravy. Já se ještě formálně ptám, zda se někdo do obecné rozpravy hlásí. Protože se nikdo nehlásí, obecnou rozpravu končím.

O slovo se přihlásil předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura. Prosím, pane kolego.

 

Poslanec Zbyněk Stanjura: Paní předsedkyně, kolegyně a kolegové, navrhuji, abychom hlasovali o přerušení schůze do 18 hodin.

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Dnes o přerušení této schůze, dnes do 18 hodin.

 

Poslanec Zbyněk Stanjura: Ano, já jsem myslel dnes, proto jsem říkal jenom hodinu, do 18.00.

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Děkuji za tento návrh. Zahajuji hlasování číslo 274. Táži se, kdo souhlasí s tím, aby schůze byla přerušena do 18 hodin dnešního dne. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 274, přítomno 92, pro 83, proti nikdo. Tento návrh jsme přijali. (Potlesk.)

 

Přerušili jsme bod po skončené obecné rozpravě. Pokračovat budeme nejprve zítra ráno v 9 hodin čtyřmi mimořádnými schůzemi, které byly svolány na základě žádosti poslaneckého klubu ČSSD, a v 18 hodin budeme pokračovat touto schůzí. Tedy tímto bodem. Ještě upřesňuji, že ty mimořádné schůze začínají dnes v 9 hodin ráno.

Příjemné ráno přeji.

 

(Schůze přerušena ve 3.32 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP