(Jednání pokračovalo v 11.31 hodin.)

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Dámy a pánové, přestávka skončila. Než dorazí naši kolegové do jednacího sálu, tak dovolte, abych vás seznámila s dalšími omluvami, které mi připutovaly na stůl. Omlouvá se pan poslanec Jan Čechlovský od 11.30 hodin do 12.30 hodin. Omlouvá se z důvodu služební cesty ministr financí Miroslav Kalousek. Omlouvá se pan poslanec Milan Urban z dnešního jednání. Dále pan poslanec Tomáš Úlehla do 15.30 hodin, je na konferenci. Paní poslankyně Miloslava Vostrá se dnes omlouvá, a to ze zdravotních důvodů. Ministr obrany Alexandr Vondra se omlouvá z odpolední části, neboť se účastní neformálního zasedání ministrů obrany zemí Evropské unie v Polsku. A to je snad všechno, co jsem měla ještě přečíst. Snad jsem na nic nezapomněla.

Přivolávám naše kolegy do jednacího sálu, protože budeme nyní hlasovat o návrhu pořadu 24. schůze Poslanecké sněmovny tak, jak byl písemně předložen. Je zde žádost o odhlášení. Prosím, abyste se tedy všichni znovu přihlásili.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 2. Ptám se, kdo souhlasí s návrhem pořadu 24. schůze Poslanecké sněmovny. Kdo je pro? A kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 2. Přítomno 149, pro 68, proti 77, návrh nebyl přijat. Pořad tedy nebyl přijat, a proto tuto schůzi končím.

 

V 11.40 hodin se vrátíme do schůze 23. Ale ještě se hlásí pan kolega Jeník a já mezitím než dojde k mikrofonu, přečtu omluvu paní poslankyně Jitky Chalánkové, která se omlouvá dnes od 12.30 hodin.

Pan kolega Jeník, prosím.

 

Poslanec Miroslav Jeník: Vážená paní předsedající, dámy a pánové, jenom do protokolu - chtěl jsem hlasovat proti a nepodařilo se mi hlasovat. Nezpochybňuji hlasování.

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Ano, děkuji za toto upozornění.

V 11.40 hodin budeme pokračovat ve 23. schůzi.

 

(Schůze skončila v 11.34 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP