(16.00 hodin)
(pokračuje Němcová)

Jsme u návrhu, který předkládal pan poslanec Pecina. Pan poslanec Pecina navrhuje vyřazení bodu číslo 29, sněmovního tisku 99. Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 14 a já se zeptám nejdříve těch, kteří jsou pro tento návrh. Kdo je pro návrh pana poslance Martina Peciny na vyřazení bodu číslo 25? Kdo je pro, nechť zvedne ruku. Kdo je proti, prosím, zvedněte ruku. Děkuji a prosím a sečtení.

Hlasování pořadové číslo 14. Přítomno 180, pro 180, proti nikdo. Návrh pana poslance Peciny byl přijat. Tento bod, tedy bod číslo 25 byl z pořadu schůze vyřazen.

 

Dalším hlasováním bude hlasování o návrhu paní poslankyně Soni Markové, která žádá zařazení nového bodu. Ten bod se jmenuje "Informace předsedy vlády k současné situaci ve zdravotnictví". Paní kolegyně Markové se zeptám, na kdy si přeje zařadit tento bod. (Zvedá se z lavice a jde k mikrofonu.) První bod dnes - slyším. Jako první bod dnes "Informace předsedy vlády k současné situaci ve zdravotnictví".

Rozhodneme v hlasování, které bude mít pořadové číslo 15. Zeptám, kdo je pro tento návrh. Zvedněte prosím ruku, kdo je pro. Kdo je proti tomuto návrhu, nechť zvedne ruku. Děkuji.

Hlasování pořadové číslo 15. Přítomno 180, pro 73, proti 107. Návrh přijat nebyl.

 

Nyní je zde před námi návrh paní poslankyně Kristýny Kočí, která žádá zařazení nového bodu s názvem "Návrh na změny ve složení v orgánech Poslanecké sněmovny". Navrhuje zařadit tento bod do bloku zpráv.

O tomto návrhu rozhodneme v hlasování pořadové číslo 16. Já vás prosím, kdo je pro tento návrh, nechť zvedne ruku. Děkuji. Kdo je proti? Prosím, kdo je proti, nechť zvedne ruku. Děkuji.

Hlasování číslo 16. Přítomno 180, pro 177, proti 1. Tento návrh jsme přijali.

 

Nyní je před námi hlasování o návrzích paní poslankyně Konečné. Ta má tři návrhy. První z nich je návrh na pevné zařazení bodu číslo 75, je to třetí čtení, a to na středu 9.  2. Je to tak.

Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 17. Táži se, kdo je pro tento návrh. Zvedněte prosím ruku, kdo je pro toto pevné zařazení třetího čtení bodu 75 na středu 9.  2. Kdo je proti? Děkuji. Hlasování tedy skončilo a počkáme na výsledek.

Hlasování pořadové číslo 17. Přítomno 182, pro 181, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Druhým návrhem paní poslankyně Konečné je návrh na zařazení nového bodu. Tento bod by měl nést název "Informace ministra životního prostředí o nutných změnách v resortu životního prostředí a přípravě nové koncepce resortu". Paní kolegyně navrhuje tento bod zařadit na příští středu 9.  2. po bloku třetích čtení. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP