Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
9. března 2010 v 18.34 hodin
Přítomno: 189 poslanců
 

 

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Vážené paní poslankyně, prosím, abyste věnovali pozornost tomu, co je jako úkol před námi.

Dovolte, abych vás seznámila s tím, že zahajuji druhý jednací den 73. schůze Poslanecké sněmovny. Tato schůze byla přerušena 25. února roku 2010.

Dovolte mi, abych se zeptala, zda má někdo jinou náhradní kartu nebo ohlašuje svou novou náhradní kartu oproti těm, kteří tak již učinili v předcházející schůzi sedmdesáté páté. Pokud nemá nikdo, beru ty karty, které byly nahlášeny pro 75. schůzi, že platí i pro schůzi sedmdesátou třetí.

Totéž pokud se týká omluv. Byly přečteny na zahájení 75. schůze, a to jak omluvy poslanců, tak omluvy členů vlády. Nebyla mi mezitím doručena žádná jiná a též nebylo oznámeno, že by někdo svou omluvu rušil. Proto se domnívám, že můžeme tyto omluvy považovat také jako omluvy pro 73. schůzi.

Protože sněmovní tisky 916, 942 a 940 byly zařazeny do programu 75. schůze, musíme nyní formálně hlasovat o vyřazení z programu této schůze.

Přivolám ještě všechny, kteří se tohoto hlasování budou chtít zúčastnit. Prosím, abyste se svými kartami přihlásili.

 

Jde tedy o to, že tyto tři sněmovní tisky - zopakuji: 916, 942 a 940 - vyřazujeme z programu 73. schůze.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 21. Táži se, kdo je pro vyřazení těchto tisků ze 73. schůze. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 21. Přítomno 133, pro 126, proti nikdo.

 

Tímto jsme tedy projednali stanovený pořad 73. schůze Poslanecké sněmovny a schůzi končím.

 

Vyhlašuji přestávku, tentokrát na tři minuty, aby mohlo být opět nově nastaveno hlasovací zařízení. Čili v 18 hodin 40 minut bude zahájena, resp. bude pokračováno v 74. schůzi.

 

(Schůze skončila v 18.37 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP