(13.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Mandátový a imunitní. Dobře.

 

Budeme se tedy zabývat přikázáním ústavněprávnímu výboru.

V hlasování pořadové číslo 17, které jsem zahájil, kdo je pro přikázání ústavněprávnímu výboru? Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 17 z přítomných 139 pro 133, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Návrh na přikázání výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj.

V hlasování pořadové číslo 118, které jsem zahájil, se ptám, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

hlasování pořadové číslo 18 z přítomných 140 pro 66, proti 18. Návrh nebyl přijat.

 

Nyní tedy návrh na přikázání mandátovému a imunitnímu výboru, a to v hlasování pořadové číslo 19, které jsem právě zahájil, a ptám se, kdo je pro mandátový a imunitní výbor. Kdo je proti? Děkuji vám.

hlasování pořadové číslo 18 z přítomných 140 pro 69, proti 11. Ani tento návrh nebyl přijat.

 

Nyní budeme hlasovat o zkrácení lhůty k projednání o 30 dnů, a to v hlasování pořadové číslo 20, které jsem právě zahájil, a ptám se, kdo je pro zkrácení lhůty k projednání o 30 dnů? Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 20 z přítomných 140 pro 78, proti 49. Návrh byl přijat.

 

Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání výboru pro bezpečnost, výboru ústavněprávnímu a jeho lhůta k projednání byla zkrácena o 30 dnů. Děkuji zástupci navrhovatelů, děkuji panu zpravodaji.

Pardon, ještě dojde ke kontrole hlasování. Ještě jsem neukončil konstatování o výsledku projednání. (Probíhá kontrola hlasování.)

Opakuji konstatování: návrh byl přikázán k projednání výboru pro bezpečnost, výboru ústavněprávnímu a jeho lhůta k projednání byla zkrácena o 30 dnů.

Končím bod číslo 3. Vyhlašuji polední přestávku. Sejdeme se ve 14.30 hodin při pokračování odpoledního jednání, s tím, že členové organizačního výboru zahájí své jednání ve 13.05 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 13.02 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP