(12.50 hodin)
(pokračuje Filip)

Než přistoupíme k hlasování, všechny vás odhlásím a požádám vás o novou registraci. Prosím, přihlaste se svými identifikačními kartami, abychom zjistili přesnou účast na tomto hlasování.

O přikázání výboru pro sociální politiku rozhodneme v hlasování pořadové číslo 9, které jsem právě zahájil, a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 9 z přítomných 128 pro 124, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Nyní budeme rozhodovat o přikázání výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj, a to v hlasování číslo 10, které jsem zahájil. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 10 z přítomných 130 pro 74, proti 12. Návrh byl přijat.

 

Nyní budeme rozhodovat o přikázání rozpočtovému výboru, a to v hlasování pořadové číslo 11, a ptám se, kdo je pro rozpočtový výbor. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 11 z přítomných 130 pro 80, proti 9. Návrh byl přijat.

 

Nyní rozhodneme o přikázání výboru pro bezpečnost. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 12 a ptám se, kdo je pro takové přikázání. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 12 z přítomných 131 poslanců pro 87, proti 10. Návrh byl přijat.

 

A poslední přikázání je návrh přikázat výboru pro evropské záležitosti. Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 13, které jsem zahájil, a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 13 z přítomných 131 poslance pro 49, proti 32. Návrh nebyl přijat.

 

A nyní podrobíme hlasování návrh pana místopředsedy vlády pana Petra Nečase na zkrácení lhůty na 20 dnů, tedy se souhlasem vlády.

Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 14 a ptám se, kdo je pro zkrácení lhůty k projednání. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 14 z přítomných 130 poslanců pro 102, proti 14. Návrh byl přijat.

 

Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání výboru pro sociální politiku, výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj, rozpočtovému výboru, výboru pro bezpečnost a jeho lhůta k projednání byla zkrácena na 20 dnů. Děkuji panu místopředsedovi vlády panu Petru Nečasovi, děkuji panu zpravodaji. Končím bod číslo 3.

 

Protože byl vyčerpán program schůze, která byla svolána na základě požadavku poslanců, končím i tuto třetí schůzi Poslanecké sněmovny. Přeji vám hezký den, hezký víkend a těším se na shledanou.

 

(Schůze skončila ve 12.54 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP