Neautorizováno !


 

(14.50 hodin)
(pokračuje Zaorálek)

Zahajuji hlasování. Kdo je pro vyřazení těchto dvou bodů, 30 a 101, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 7 z přítomných 192 poslanců pro 164, proti 3. Návrh vyřadit tento bod, životní minimum, byl přijat.

 

Další byl návrh pana poslance Duba. Jednalo se o body 37 a 38. To jsou návrhy zastupitelstva hlavního města Prahy a pan poslanec navrhoval je pevně zařadit ve čtvrtek 5. května ráno. Doufám, že to je takto správně.

 

Budeme hlasovat o pevném zařazení. Zahajuji hlasování. Kdo je pro pevné zařazení bodů 37 a 38 na ráno čtvrtek 5. května, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 8 z přítomných 192 poslanců pro 151, proti nikdo. Návrh pana poslance Duba na pevné zařazení byl přijat.

 

Pak zde vystoupil pan poslanec Walter Bartoš. Ten navrhoval bod číslo 28 - to byly rozhlasové a televizní poplatky - vyřadit.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro, vyřadit bod číslo 28, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 9 z přítomných 192 poslanců pro 149, proti 15. Návrh pana poslance Bartoše vyřadit bod 28 byl přijat.

 

Nyní je tu návrh pana poslance Miloslava Vlčka. Ten se týkal bodu číslo 116, zpráva o činnosti finančního arbitra. Pan poslanec Vlček navrhoval tento bod zařadit jako první bod po polední přestávce v pátek 13. května.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro, zařadit tento bod jako první bod po poledni v pátek 13. května, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 10 z přítomných 192 poslanců pro 119, proti 5. Návrh pana poslance Vlčka byl přijat.

 

Pak tady byl návrh pana poslance Vrbíka, který se týkal bodu číslo 46. To byl zákon o příspěvku na nájemné. Pan poslanec Vrbík navrhoval vyřadit tento bod ze schůze.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro vyřazení bodu číslo 46, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 11 z přítomných 192 poslanců pro 162, proti 4. Návrh na vyřazení byl přijat.

 

Další byl návrh pana poslance Hojdara. Ten se týkal bodu číslo 118. To je výroční zpráva o činnosti a účetní závěrka Státního fondu dopravní infrastruktury. Je to ono? Ano. Pan poslanec Hojdar navrhoval vyřadit tento bod z programu schůze. Je to tak?

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 12. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 12 z přítomných 192 poslanců pro 138, proti 9. Návrh na vyřazení byl přijat.

 

Pan poslanec Hojdar ještě navrhoval bod číslo 15, to je provoz na pozemních komunikacích, přesunout na konec bloku druhých čtení, aby se ještě ve výboru dalo jednat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro přesunutí bodu číslo 15 na konec bloku druhých čtení, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 13 z přítomných 192 poslanců pro 143, proti 1. Tento návrh na přesunutí bodu číslo 15 byl také přijat.

 

Další byl návrh pana poslance Kavana, který se týkal tří bodů. Týkal se bodů 71, 72 a 73. Pan poslanec Kavan navrhoval tyto tři body zařadit jako první body ve čtvrtek 5. května ráno.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro pevné zařazení těchto tří bodů, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 14 z přítomných 192 poslanců pro 130, proti 5. I tento návrh byl přijat.

 

Panu poslanci Krákorovi se jednalo o přesunutí bodu číslo 36. Chtěl ho přemístit na úterý 10. května, aby se hlasoval jako třetí bod. Teď nevím, jestli ráno, nebo odpoledne. Ráno. Bod číslo 36, vydání zákona o veřejných neziskových ústavních zdravotnických zařízeních, zařadit jako třetí bod ráno v úterý 10. května.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro toto pevné zařazení, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 15 z přítomných 191 poslanců pro 111, proti 36. Návrh byl přijat.

 

Pak tu byl ještě jeden návrh pana poslance Krákory, který se týkal bodu číslo 39, o zaměstnanosti. To byl návrh, aby se to zařadilo jako čtvrtý bod v úterý 10. května.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro zařazení bodu číslo 39 jako čtvrtý bod, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 16 z přítomných 193 poslanců pro 118, proti 36. Návrh byl přijat.

 

Pak tady byla ochrana veřejného zdraví, tisk 824, dát na začátek bloku třetích čtení. Ty se budou projednávat asi příští týden. Jakmile začnou třetí čtení, tak na začátek bloku třetích čtení dát ochranu veřejného zdraví, tisk 824. Budeme hlasovat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 17 z přítomných 193 poslanců pro 120, proti 9. Návrh byl přijat.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP