(13.00 hodin)

Poslanec Michal Doktor: Nyní budeme hlasovat o bodech G1 až G3 pana poslance Vlčka. (Stanoviska zpravodaje i ministra byla kladná.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 406, a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 406 - z přítomných 164 pro 156, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Nyní musím vyhovět žádosti o samostatné hlasování o bodu G4 pana poslance Vlčka. Mé stanovisko je kladné. (Stanovisko ministra bylo záporné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Ano. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 407. Kdo je pro? Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 407 - z přítomných 163 pro bylo 78, proti 70. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Nyní budeme hlasovat o bodech G5 až k bodu G7. Bude-li přijato, není hlasovatelný návrh J1 pana poslance Teplíka. (Stanoviska zpravodaje i ministra byla kladná.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahajuji hlasování pořadové číslo 408 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 408 - z přítomných 164 pro hlasovalo 152, proti 2. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Nyní je řada samostatných vyloučených hlasování na přání pana poslance Vlčka. Takže G8. Mé stanovisko je kladné. (Ministrovo stanovisko rovněž kladné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 409 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 409 - z přítomných 164 pro 159, proti nikdo, návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: O bodu G9 už jsme hlasovali, takže budeme hlasovat o samostatném vyžádaném bodu G10. Mé stanovisko je výrazně kladné. (Ministrovo stanovisko záporné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 410 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 410 - z přítomných 164 pro bylo 89, proti 36. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Zbývá samostatné hlasování G11 týkající se rovněž účinnosti splatnosti daně z lihu. Mé stanovisko je kladné. (Ministr - rovněž kladné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 411 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 411 - z přítomných 164 pro 147, proti 4. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Nyní body G12 až G19 poslance Vlčka. Mé stanovisko je zásadní nesouhlas. (Ministr - stanovisko kladné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 412 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 412 - z přítomných 164 pro 117, proti 44. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Samostatný bod G20. Bude-li přijat, není hlasovatelný návrh J5 pana poslance Teplíka. Mé stanovisko je neutrální, spíše kladné. (Ministr - rovněž kladné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 413 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 413 - z přítomných 164 pro hlasovalo 150, proti 3. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Posledním hlasováním o návrzích pana poslance Vlčka vzhledem k tomu, že bylo vyloučeno - G21. Mé stanovisko je spíše kladné. (Ministr - negativní.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 414 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 414 - z přítomných 164 pro bylo 48 proti 69. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Nyní návrh I1 - můj. Bude-li přijat, je nehlasovatelné I8. Stanovisko je kladné. (Ministr - záporné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 415 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 415 - z přítomných 164 bylo 48 pro, 73 proti. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Hlasování o bodech I2 a I5 - protože v tuto chvíli je I3 a I4 nehlasovatelné. (Stanoviska zpravodaje i ministra kladná.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 416 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 416 - ze 164 přítomných pro bylo 157, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Pozměňovací návrh J2 pana poslance Teplíka. Mé stanovisko je souhlasné. (Ministr - rovněž souhlasné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 417 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 417 - z přítomných 164 pro hlasovalo 155, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Zbývající body J3 a J4 - protože J5 se stalo nehlasovatelným. Mé stanovisko je neutrální. (Ministr - záporné.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 418. Kdo je pro? Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 418 - z přítomných 164 pro hlasovalo 12, proti 72. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Ano. Zbývá závěrečné hlasování o posledním pozměňovacím návrhu poslance Vymětala pod písmenem L. Mé stanovisko je negativní. (Ministr - rovněž negativní.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Ano. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 419 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování pořadové číslo 419 - ze 164 přítomných pro hlasovalo 40, proti 99. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Michal Doktor: Zbývá hlasovat o legislativně technické úpravě přednesené panem poslancem Vlčkem. Návrhy pana poslance Hovorky přijaty nebyly. Mé stanovisko je kladné.

Jen žádám, pane předsedající, abyste se vyrovnal s tím, zda je možné hlasovat i v legislativně technických úpravách o změně názvu zákona, protože samotným hlasováním byl původní záměr zákona značně rozšířen.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Ano, to je potřeba, jinak bychom se s tím vypořádat nemohli. Čili součástí legislativně technických změn je i změna názvu zákona.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP