(11.20 hodin)

Poslanec Radim Chytka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích uvedených pod písmenem EI5 + 6 dohromady. Stanovisko k těmto pozměňovacím návrhům je kladné. (Stanovisko předkladatelů bylo kladné, posl. Dundáčkové neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 348. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování s pořadovým číslem 348 z přítomných 174 pro bylo 137, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu EI7. Stanovisko zpravodaje je kladné. (Stanovisko předkladatelů bylo rovněž kladné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 349. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování s pořadovým číslem 349 z přítomných 174 pro 167, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Dalším pozměňovacím návrhem, o kterém máme hlasovat, je pozměňovací návrh uvedený pod písmenem EI8. Stanovisko zpravodaje je neutrální. (Stanovisko předkladatelů rovněž neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 350. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti?

V hlasování s pořadovým číslem 350 bylo přítomno 174, pro 102, proti 5. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu uvedeném pod písmenem EI9. Stanovisko zpravodaje je kladné. (Stanovisko předkladatelů rovněž kladné.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 351. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti?

V hlasování s pořadovým číslem 351 přítomno 174, pro 163, proti 1. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu, který je uveden pod písmenem EI/10. Mé stanovisko jakožto zpravodaje je neutrální. A doplňuji, že nic neřeší. (Stanovisko předkladatelů bylo neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 352. Kdo je pro? Kdo je proti?

V hlasování číslo 352 přítomno 174, pro 93, proti 7. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích uvedených pod písmenem EI/11 a 13, a to dohromady. Týká se to likvidátorů ze seznamu správců. Stanovisko zpravodaje je výrazně negativní. (Stanovisko předkladatelů bylo rovněž výrazně negativní.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 353. Kdo je pro? Kdo je proti?

V hlasování číslo 353 přítomno 173, pro 90, proti 76. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu uvedeném pod EI/12. S ohledem na to, že byl přijat pozměňovací návrh ústavněprávního výboru pod písmenem C33, je stanovisko zpravodaje výrazně negativní. (Stanovisko předkladatelů rovněž výrazně negativní.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 354. Kdo je pro? Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 354 z přítomných 173 pro nebyl nikdo, proti 127. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní proti sobě stojí pozměňovací návrhy uvedené pod písmenem K3 a pozměňovací návrh uvedený pod písmenem EII. Hlasování bude v tomto pořadí a z toho důvodu, že kdyby byl přijat pozměňovací návrh pod písmenem K3, je EII nehlasovatelné.

Nejdříve tedy budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu pod písmenem K3. Stanovisko zpravodaje je výrazně negativní. (Stanovisko předkladatelů bylo rovněž výrazně negativní.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 355. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 355 přítomno 173, pro 35, proti 126. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní tedy můžeme hlasovat o pozměňovacím návrhu uvedeném pod písmenem EII. Stanovisko zpravodaje je neutrální. (Stanovisko předkladatelů bylo rovněž neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 356. Kdo je pro? Kdo je proti?

V hlasování s pořadovým číslem 356 přítomno 173, pro 96, proti 7. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Dále konstatuji, že pozměňovací návrh pod písmenem EIII byl stažen a Sněmovna s tím souhlasila, a proto můžeme na chvíli opustit konkurs a vyrovnání a zabývat se vinohradnictvím.

Jak jsme si v proceduře odsouhlasili, budeme hlasovat o vinohradnictví najednou, a to o všech pozměňovacích návrzích uvedených pod písmenem EIV/1 až 10. K vinohradnictví má zpravodaj stanovisko neutrální. (Stanovisko předkladatelů bylo rovněž neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Zahajuji hlasování pořadové číslo 357. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 357 přítomno 172, pro 96, proti 42. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Radim Chytka: Nyní tedy můžeme hlasovat o pozměňovacím návrhu EIV/11 týkajícím se místopředsedy Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Mé stanovisko k pozměňovacímu návrhu EIV/11 je opět neutrální. (Stanovisko předkladatelů bylo rovněž neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Hlásí se pan poslanec Exner, zřejmě má námitku proti tomuto postupu. Prosím, pane poslanče.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP