(15.50 hodin)

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 56. Stanovisko neutrální. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 471 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 471 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 43 a 102 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 57. návrh má dvě alternativy - A a B. K variantě A je stanovisko neutrální, k B kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Budeme tedy hlasovat nejprve o variantě A, potom o B. Takže k variantě A. (Ministr - stanovisko záporné.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 472 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 472 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 79 a 85 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: K variantě B jsem se už vyjádřil. Stanovisko kladné. (Ministr - stanovisko neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 473 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 473 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 136 a 42 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 58. je návrh, který vzhledem k výsledku hlasování o návrhu pana poslance Vlčka a o usnesení rozpočtového výboru považuji za nehlasovatelný, ale pokud by předkladatel trval na hlasování, pak ho nedoporučuji. - Trvá. Trvá, takže 58. nedoporučuji. (Ministr nedoporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 474 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 474 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 31 a 130 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: O návrhu 59. již bylo hlasováno a nebyl přijat.

Návrh 60. má dvě alternativy. Alternativu A nedoporučuji. (Ministr nedoporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 475 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 475 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 pro vyslovilo 39 a 108 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Alternativu B rovněž nedoporučuji. (Ministr nedoporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 476 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 476 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 41 a 113 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: K návrhu 61. Stanovisko záporné. (Ministr - stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 477 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 477 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 28 a 149 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: K návrhu 62. Stanovisko neutrální. (Ministr - stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 478 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 478 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 83 a 65 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 63. Stanovisko kladné. (Ministr - stanovisko neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 479 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 479 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 192 vyslovilo 73 a 85 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 64. Stanovisko záporné a je to návrh, který sahá až do bodu 64/9, takže se táži, jestli předkladatel souhlasí s hlasování en bloc? Nesouhlasí. Po položkách.

Teď mi dovolte hledat první položku, kam se umisťují prostředky - já si ale, pane poslanče, neumím představit, jak budeme hlasovat o těch prvních položkách, takže prosím o přemýšlení a budeme hlasovat 64/4. Stanovisko je záporné. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 480 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 480 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 30 a 116 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 64/5 - neutrální. (Ministr - stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 481 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 481 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 39 a 91 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 64/6 - neutrální. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 482 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 482 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 39 a 83 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 64/7 - neutrální. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 483 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 483 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 38 a 104 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 64/8 - neutrální. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 484 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 484 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 39 a 93 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 64/9 - neutrální. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 485 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 485 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 40 a 102 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 64/1, 2 a 3 považuji tímto za nehlasovatelné. Předkladatel souhlasí.

65. návrh doporučuji. (Ministr - stanovisko neutrální.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP