(10.20 hodin)

(pokračuje Buzková)

Nejsou námitky proti výsledku hlasování, to znamená, že bod C11 byl přijat. V tuto chvíli je třeba pouze technicky rozhodnout o revokaci hlasování o bodu A19, protože k tomuto hlasování v podstatě vůbec nemělo dojít. V případě, že bychom nezrevokovali toto usnesení, byl by zákon závadný.

 

V hlasování pořadové číslo 385 rozhodneme o revokaci hlasování k bodu A19.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 385. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 385 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 185 vyslovilo 137 a 17 bylo proti.

 

Pokračujte, pane zpravodaji.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Takže jsme propluli úskalím návratu k hlasování o bodu C 11. Jsme u bodu A20. Zde je nutno nejdříve hlasovat o písmenu D. Je to návrh pana poslance Gongola. Stanovisko pana ministra je zásadně nesouhlasné, zpravodaj zásadně souhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 386. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 386 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 113 a 68 bylo proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Schválením návrhu D jsou nehlasovatelné tyto návrhy: A20, E14, F1, F2, F3, F4, F7 a F9. F2 je navržena ke zrušení.

Takže se dostáváme k písmenu A21. Pan ministr souhlasí, zpravodaj rovněž.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 387. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 387 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 107 a 75 bylo proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Tím jsme se vypořádali se všemi pozměňovacími návrhy pod písmenem A. Přistupujeme k pozměňovacímu návrhu pod písmenem B pana kolegy Ambrozka. Pan ministr souhlasí, zpravodaj nechává na vůli sněmovny.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 388. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 388 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 141 a 29 bylo proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Přistupujeme k návrhům pod písmenem C. Máme zde návrh C1. Pan ministr nesouhlasí, zpravodaj souhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 389. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 389 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 106 a 70 bylo proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Návrh pod písmenem C2 již máme vypořádán. Přistupujeme k návrhu pod písmenem C3, který ovšem navazuje na E4, neboť E4 se zabývá stejnou formulací, a podle mého názoru je formulace pod písmenem E4 výstižnější. Schválením bodu C3 vylučujeme potom hlasování o E4.

Nyní budeme tedy hlasovat o C3. Pan ministr nesouhlasí, zpravodaj rovněž.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 390. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 390 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 60 a 124 bylo proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Zde bych si dovolil navrhnout hlasovat o bodu E4, protože tím pádem bychom měli tento paragraf v pozměňovacím návrhu vyřešen. Navrhuji hlasovat o E4. Stanovisko pana ministra je neutrální, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 391. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 391 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 182 a 2 byli proti.

 

Poslanec Rudolf Tomíček: Postupujeme dále. C4 již máme vyřešeno. Máme zde body C5, C6, C7. O těchto bodech bychom mohli hlasovat dohromady. Jen upozorňuji, že při schválení bodu C6 je dále nehlasovatelný bod E10. Čili budeme hlasovat o bodu C5, C6 a C7. Stanovisko pana ministra je nesouhlasné, zpravodaje souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 392. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 392 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 186 vyslovilo 92 a 84 bylo proti.

 

Budeme chvíli čekat.

Slovo má pan poslanec Bílý.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP