(17.30 hodin)

Poslanec Zdeněk Škromach: Další návrh je pod písmenem R3. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 560. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 560 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 55 a 122 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu R4. Stanovisko je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 561. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 561 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 52 a 122 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem R5. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 562 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 562 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 58 a 118 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod písmenem R6. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 563 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 563 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 54 a 119 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod písmenem R7. Stanovisko je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 564 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 564 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 52 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní je návrh pod písmenem R8. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 565 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 565 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 77 a 97 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Návrh pod písmenem R9 je podle mého názoru nehlasovatelný tím, že byl schválen bod B5. Navrhovatel nic nenamítá.

Budeme hlasovat o návrhu pod písmenem R10. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 566 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 566 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 52 a 99 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod označením R11. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 567 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 567 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 59 a 112 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrhu pod označením R12. Stanovisko záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 568 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 568 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 52 a 119 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod označením R13. Stanovisko negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 569 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 569 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 56 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Budeme nyní hlasovat o návrzích pod označením S. Návrh S1 - stanovisko zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Navrhovatele také kladné.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 570 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 570 návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 182 vyslovilo 98 a 66 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Návrh pod označením S2. Stanovisko zpravodaje kladné, stanovisko ministra také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 571 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 571 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 104 a 53 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Návrh pod označením S3. Stanovisko výrazně záporné, pana ministra záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování 572 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 572 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 87 a 89 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále budeme hlasovat o návrhu pod písmenem S4. Stanovisko zpravodaje i ministra je pozitivní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 573 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 573 návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 101 a 62 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Dále návrh pod písmenem S5. Stanovisko zpravodaje i ministra kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 574 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 574 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 181 vyslovilo 142 a 29 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Návrh pod písmenem S6. Stanovisko zpravodaje kladné, ministr také souhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 575 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 575 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 182 vyslovilo 109 a 44 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Nyní budeme hlasovat o návrzích pod písmenem S7, varianta I, stanovisko zpravodaje i ministra je kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování číslo 576 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 576 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 183 vyslovilo 134 a 30 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP