(14.50 hodin)

(pokračuje Buzková)

Zahajuji hlasování pořadové číslo 17 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 17 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 185 pro něj vyslovilo 180 a nikdo nebyl proti. Pokračujte, pane zpravodaji.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Nyní doporučuji hlasovat o pozměňovacích návrzích D1 a D2.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím o stanoviska. Stanovisko pana ministra je záporné, stanovisko zpravodaje taktéž záporné. Možná pro urychlení bych doporučovala, pane zpravodaji, kdybyste obě stanoviska u dalších návrhů říkal vy na mikrofon.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 18 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 18 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 186 pro něj vyslovilo 26 a 154 bylo proti. Pokračujte, pane zpravodaji.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Další pozměňovací návrh je dohromady E1 a E2. Stanovisko zpravodaje je záporné, ministra také záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Tedy E1 a E2. Zahajuji hlasování pořadové číslo 19 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 19 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 186 pro něj vyslovilo 27 a 151 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Dalším návrhem je C1. Stanovisko ministra i zpravodaje je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 20 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 20 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 187 pro něj vyslovilo 25 a 158 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Nyní budeme hlasovat o návrhu E3. Stanovisko ministra i zpravodaje je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 21 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 21 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 24 a 154 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Pozměňovací návrh C2, stanovisko ministra i zpravodaje záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 22 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 22 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 24 a 158 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Pozměňovací návrh C3, stanovisko ministra i zpravodaje je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 23 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 23 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 24 a 157 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Návrh C5, stanovisko ministra i zpravodaje opět záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 24 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 24 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 24 a 155 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Nyní společně C4 plus C6 plus C7 plus C9 a opět stanovisko ministra i zpravodaje je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 25 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 25 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 24 a 156 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Nyní C8 a obojí stanovisko je opět záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 26 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 26 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 24 a 157 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Nyní C10 a stanovisko obou záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 27 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 27 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro něj vyslovilo 24 a 155 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Nyní tady máme případ návrhů, které se navzájem vylučují. Souhlasili jste s tím, že budeme hlasovat tak, že ze tří návrhů, když jeden projde, tak se o dalších hlasovat nebude. Takže navrhuji hlasovat nejdříve o návrhu B1 plus B2 plus B3 plus B4, pak o návrhu C11 a třetí je návrh E4, a hlasovat postupně tak, jak jsem řekl.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Nejprve tedy návrh B1 až B4 společně. Prosím o stanoviska. (Stanovisko obou je záporné.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 28 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 28 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 187 pro vyslovilo 73 a 79 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Další varianta je návrh C11. Stanovisko obou je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 29 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 29 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro vyslovilo 26 a 153 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Poslední variantou je návrh E4. Stanovisko obou je záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 30 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 30 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 188 pro vyslovilo 26 a 155 bylo proti.

 

Poslanec Lubomír Zaorálek: Nyní budeme hlasovat o návrhu E5. Stanovisko ministra i zpravodaje je záporné.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP