Středa 20. května 1998

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Dále přecházíme k pozměňovacím návrhům uvedeným pod písm. E. E1 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 162 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 162 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 pro vyslovilo 134 a 22 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: E2 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 163 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 163 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 178 pro vyslovilo 139, 11 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Přecházíme k pozměňovacím návrhům pod písm. E3 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 164 a ptám se, kdo je pro tento návrh Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 164 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 137 a 9 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: E4 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 165 a ptám se, kdo je pro tento návrh Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 165 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 137 a 8 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: E5 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 166 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 166 tento návrh byl přijat, kdy se pro něj z přítomných 178 pro vyslovilo 133 a 6 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: E6 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 167 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 167 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 136 a 7 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: E7 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 168 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 168 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 134 a proti bylo 6.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Přecházíme k pozměňovacím návrhům pod písm. F. F1 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 169 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 169 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 13 a 125 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: F2 - zde jsme se domlouvali s panem poslancem Grégrem. To je část, která je opsána z příslušné vyhlášky ministerstva. Tím, že byl přijat pozměňovací návrh pana poslance Nečase, nebude to již vyhláška, ale nařízení, takže pan poslanec Grégr souhlasí s mým nedoporučením této části.

F2 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 170 a ptám se, kdo je pro tento návrh Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 170 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 25 a 121 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: F3 - zpravodaj doporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane zpravodaji, zřejmě došlo k překlepu. V textu je to psáno jako bod 2, ale každopádně se jedná o § 36 odst. 3. Je tomu tak?

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Ano, ale týká se to jiného paragrafu než předchozí bod 2, má to být bod F3.

Opakuji: zpravodaj doporučuje, předkladatel nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 171 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 171 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 pro vyslovilo 70 a 84 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Přecházíme k pozměňovacím návrhům pod písm. G. G1 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: A hlasujeme tedy o bodu 1, je tomu tak? (Souhlas.)

Zahajuji hlasování pořadové č. 172 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 172 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 pro vyslovilo 25 a 128 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: G2 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 173 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 173 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 pro vyslovilo 24 a 122 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Přecházíme k pozměňovacím návrhům pod písm. H -zpravodaj doporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 174 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 174 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 pro vyslovilo 70 a 79 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Pozměňovací návrhy pod písm. CH jsme odhlasovali. Přecházíme k pozměňovacím návrhům pod písm. I. I1 - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové č. 175 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 175 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 179 pro vyslovilo 93 a 58 bylo proti.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP